15 juli Woensdag Naar Yibin - Reisverslag uit Yibin, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu 15 juli Woensdag Naar Yibin - Reisverslag uit Yibin, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu

15 juli Woensdag Naar Yibin

Door: Mei yi

Blijf op de hoogte en volg Mei Yi

15 Juli 2009 | China, Yibin

Vandaag niet zo vroeg op. Een lekkere douche. Ontbijten. En toen kwam Alice de gids ons ophalen. We gingen met de auto naar Yibin. 4 uur rijden. Maar we stopten ook nog heel even. En ik vond het al niet zo lang. Het is hier erg luxe en ook heel groot. Daarna gingen we de buurt langs. Toen gingen we heel even naar het hotel. En daarna gingen we weer naar KFC wel wat pittigger maar heel lekker. We gingen weer even langs de winkels. Eindelijk zag ik een winkel die ik redelijk pas. Maat s. Wel een beetje te groot. Maar het is teminste iets. Het andere is allemaal veel te groot maar ik ga morgen nog 2 t-shirtjes kopen. Ik ging daarna weer naar het hotel. Een beetje soep. Een toastje. En nu ben ik op de weblog aan het typen. En ik weet niet wat ik straks ga doen. Alvast BYE en tot morgen.

• 15 Juli 2009 - 19:32

Opa En Oma:

Mei yi fijn om te vernemen dat jullie weer een fijne dag hebben gehad,ik heb het Ying al vermeld.natuurlijk zijn jullie aan het winkelen geslagen en weer wat gekocht.Het zal wel weer een vermoeiende dag geweest zijn.Maar het is fijn om te vernemen dat jullie veel zien en genieten. Wij zien met belangstelling weer uit naar het volgende reisverslag.nu slaap lekker, en doe ze allemaal de groeten Opa en Oma.

Mei Yi

Ik heet Mei yi en ik ben 12 jaar. En ik zit in groep 8 en na de vakantie ga ik naar de middelbare school. Ik ben geboren in china, waar ik deze zomer weer heen ga. Ik ben geadopteerd en woon in ijmuiden.

Actief sinds 29 April 2009