28 juli Dinsdag Terug naar huis - Reisverslag uit Peking, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu 28 juli Dinsdag Terug naar huis - Reisverslag uit Peking, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu

28 juli Dinsdag Terug naar huis

Door: Mei yi

Blijf op de hoogte en volg Mei Yi

28 Juli 2009 | China, Peking

Vandaag 4 uur op. Niet ontbijten. Meteen uit-checken. En naar het vliegtuig. Nou uiteindelijk gingen we. Alleen wou de motor het niet doen. Een uur verder. Nou, Eindelijk hoor de lucht in. We hadden een uur de tijd om overtestappen in Helsinki. Nou omdat we daar dus de hele tijd aan de grond hebben gestaan. Hebben we nu nog maar een kwartier. Alle 6 rennen door de luchthaven. Naar de cate. En onderweg natuurlijk door de doaune. Rustig de paspoorten bekijken natuurlijk. Rustig de tas leeghalen. Nou, wij hadden nog 3 minuten. Rennen, Rennen nog net gehaald. 2 uur in het andere vliegtuig. En kijken op de band voor onze koffers. Nergens te bekennen. Wij naar het kantoor Finnair. Nou de koffers waren in Helsinki blijven staan. Dus komen ze de koffers morgen brengen. Nou mama had al lang de taxi gebeld. Maar toen wisten we nog niet dat die koffers nog in Helsinki stonden. Nou die taxi moest inmiddels al weg. Later kwam hij weer terug toen we hem hadden gebeld. Nou, een tijdje later waren we eindelijk weer thuis.

Mei Yi

Ik heet Mei yi en ik ben 12 jaar. En ik zit in groep 8 en na de vakantie ga ik naar de middelbare school. Ik ben geboren in china, waar ik deze zomer weer heen ga. Ik ben geadopteerd en woon in ijmuiden.

Actief sinds 29 April 2009