aankomst Yibin 15 juli woensdag - Reisverslag uit Peking, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu aankomst Yibin 15 juli woensdag - Reisverslag uit Peking, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu

aankomst Yibin 15 juli woensdag

Door: Joost en Annette

Blijf op de hoogte en volg Mei Yi

15 Juli 2009 | China, Peking

Vanmorgen om 10.30 vertrokken richting Yibin. Na een goede reis kwamen om 14.30 aan. Onderweg veel natuur en hoge heuvels. Morgen vertrekken wij om 9.00 uur naar het kindertehuis van Ying. We worden hier aangekeken of we van mars komen. We zitten midden in het centrum van Yibin dus heel druk.Het volgende berichtje gaat Mei Yi weer schrijven. Grooetjes Joost en Annette.

• 15 Juli 2009 - 09:54

Rob,Anke En Kids:

Hoi,

Zo Annette wat dacht je,ik ga ook maar eens een poging doen op die web-log?
    Het is wel leuk hoor om jullie zo te volgen.
    Zij jullie met de auto of de trein naar Yibin gegaan?
    Enne jullie komen toch ook van mars?Vindt je het gek als je daar als twee Nederlandse bleekscheten rondloopt met 4 prachtige azieatische dochters.
    Wij zijn erg benieuwd naar morgen als jullie het kindertehuis van Ying gaan bezoeken,best wel spannend denk ik ,ook voor Ying natuurlijk.
    Vandaag is ons gezin uitgebreid met een pleegjongen van 7 jaar die tijdelijk bij ons komt wonen.Wel even omschakelen hoor na twee dochters een jongen in huis maar wel heel leuk.Geniet van de reis en alles wat jullie nog gaan doen en tot morgen op de web-log.
    Plaatsen jullie weer wat foto's?

Groetjes van ons allemaal,
    Rob,Anke,Mindel en Meike.

• 15 Juli 2009 - 11:41

Pa EnMa:

Even een berichtje van ons, er zijn geen bijzondere dingen te melden.Als wij zo" de reisverslagen lezen, waarin Mei Yi wel de kroon spant,dan mogen wij daaruit opmerken dat jullie het heel erg na jullie zin hebben en voluit genieten. Wij hopen vanmiddag naar Ome Joost en tante Berty te gaan. Wij hopen jullie op de verdere reis te volgen, en zien ook uit naar nieuwe foto's Wij gaan met de hartelijke groeten van ons allen. Pa en ma.

• 15 Juli 2009 - 14:00

Marja En Sander:

Hoi Joost en Annette

Zo Annet ook maar even wat mailen.Zo te lezen hebben jullie het erg naar de zin. Zeker wel een hele belevenis.
    Het is erg leuk om jullie op deze manier te volgen.Af en toe gaan er wat flitsen door mij heen dat snap je natuurlijk wel.Gaat het goed met mijn broer.
    Nog alles onder controle neem ik aan.
    Bij ons gaat het ook weer redelijk.Geen schokkende dingen.
    Nog veel plezier en geniet er maar lekker van.
    Morgen zal het wel spannend zijn voor Ying.

Tot de volgende keer maar weer groetjes aan alle meiden van ons uit de Velserbroek.

• 17 Juli 2009 - 18:12

Noortje En Leanne:

Hoi Mei-Yi, wat leuk om dit allemaal te lezen! een hele belevenis! Leanne komt nu bij mij slapen, morgen ben ik jarig en bewaar wel een gebakje (haha). We nemen niet de computer mee naar frankrijk maar ik stuur je wel een kaartje per post. Ik hoop dat je het nog leuk hebt in China en wil foto's zien als je terug bent. Heel veel kusjes van Noortje en Leanne :) :)