14 juli Dinsdag Naar het park - Reisverslag uit Chengdu, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu 14 juli Dinsdag Naar het park - Reisverslag uit Chengdu, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu

14 juli Dinsdag Naar het park

Door: Mei Yi

Blijf op de hoogte en volg Mei Yi

14 Juli 2009 | China, Chengdu

Vanmorgen moesten we niet zo heel vroeg uit bed. Na het ontbijt gingen we naar het renming park. Het was vandaag wel heel warm. In het park was ook een theehuis. De thee was niet zo heel lekker. Daarna gingen we naar KFC ofzoiets daar was het wel heel lekker. We gingen daarna weer terug naar het hotel. Later had ik in het hotel patat gegeten. En een klein beetje spagghetti gegeten. Daarna gingen we naar een ander park. Ik heb een ketting het lijkt op Yade. Opeens kwam ik er achter dat het kwijt was. Mijn ketting gebroken en mijn hangertje weg. Na uiteindelijk heb ik het hangertje gevonden in het hotel. En ik krijg een nieuwe ketting. Toen lekker een appeltje eten. Gezichtmasker op doen. En lekkere douche. Thee drinken en slapen. Bye.

• 15 Juli 2009 - 09:42

Rob,Anke En Kids.:

hallo allemaal,

Jullie genieten nog steeds he? dat kun je aan de verhalen wel merken.
    In IJmuiden is het gelukkig weer mooi weer het leek de laatste dagen wel herfst.
    Geniet en tot morgen op jullie web-log.

Groetjes,Rob,Anke,Mindel en Meike.

• 16 Juli 2009 - 08:22

Noortje:

Leuk je weer eens te horen.Ik mis echt heel heeeeel erg.Ik ga zo wat
    elke dag naar het zwembad
    met Leanne,Daan en Lotte
    Dat kan ik wel met jou doen als je terug bent van China.

I LOVE YOU Groetjes Noortje

Mei Yi

Ik heet Mei yi en ik ben 12 jaar. En ik zit in groep 8 en na de vakantie ga ik naar de middelbare school. Ik ben geboren in china, waar ik deze zomer weer heen ga. Ik ben geadopteerd en woon in ijmuiden.

Actief sinds 29 April 2009