13 juli Maandag Het Pandafokcentrum - Reisverslag uit Chengdu, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu 13 juli Maandag Het Pandafokcentrum - Reisverslag uit Chengdu, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu

13 juli Maandag Het Pandafokcentrum

Door: Mei Yi

Blijf op de hoogte en volg Mei Yi

13 Juli 2009 | China, Chengdu

Vandaag 7 uur op en lekker ontbijten. Elke morgen krijgen we een Buffet. Daarna naar het pandafokcentrum kijken naar de panda's. Vissen voeren echt onwijs veel vissen. Ying wilde een Reuzenpanda vasthouden daar moest je 1000 Yuan voor betalen en ik wilde de kleine/rode panda vasthouden en daar moest je 100 Yuan voor betalen. Maar Xian en Gui mei durfde het niet. Er was ook nog een souvenirs winkel. Daar kregen we ook nog iets. We gingen daarna naar het busje lopen en naar het restaurant. Daarna gingen we weer terug naar het hotel we gingen nog even in de buurt kijken. Weer naar het hotel en eten. lekker hoor. o nog even vergeten onze gids heet Alice ze is erg aardig. Ze heb ons ook een pandaknuffel gegeven. Alleen Ying niet. Na ja misschien dacht ze dat Ying daar te groot voor is. Eh waar waren we gebleven o ja, gezellig doen en slapen. De groeten uit China. Bye.

• 13 Juli 2009 - 13:19

Ying De Jong:

Wat ben jij raar zeg :S
    Grapje ^^ Was het leuk, ik weet natuurlijk niet hoe het allemaal is gegaan, ........ of toch wel *hihi* Ja duh, ik was erbij, maar nu even ''zakkelijk'' *hihi*
    Okee, uhm, wassie zacht ?
    Dat weet ik weer niet, naja, slaapse :D

xxxxxxxxxxxxxxxx Ying

• 13 Juli 2009 - 13:38

Ying De Jong:

ZAKELIJK !!!!!!!!!!!

• 13 Juli 2009 - 15:19

Maudy Rozemeijer:

Hoi Mei-Yi en familie,
    ik kreeg deze site van betty boon, wat erg leuk om te lezen wat je allemaal gedaan hebt ! Noortje is nu zwemmen maar ik zal haar dit straks ook allemaal laten zien en haar een berichtje laten maken. Nog heel veel plezier allemaal, Liefs Maudy

• 13 Juli 2009 - 17:42

Tante Marja:

Hoi Mei Yi

Wat een luxe zeg elke ochtend een buffet met allemaal lekkere dingen.
    Ik vind het wel jammer dat ik er niet bij kan zijn.Wij eten hier wel bruine boterhammen met kaas.
    Wat een leuke foto met de panda.Wel spannend allemaal hoor.
    Ik vind het erg leuk om jullie zo te kunnen volgen.
    Geniet er maar lekker van en de groetjes aan iedereen.

Groetjes uit de Velserbroek

• 13 Juli 2009 - 19:47

Opa En Oma:

Mei yi wat een mooi verslag,een hele mooie Panda kuffel te mogen ontvangen, zoals je zegt van zo lieven gids,dat is wel heel fijn.We mogen uit het alles wat je ons schrijft opmerken, dat jullie van alles genieten.Met genoegen zien wij uit naar het volgende verslag.Wij willen noch even vertellen, datwegoed zorgen voor de cavias,de goudvissen en de schildpad Wij gaan eindigen met dit verslag met groetjes van Opa en Oma veel kusjes.