13 juli Maandag Het Pandafokcentrum
13 Juli 2009 | China, Chengdu
13 Juli 2009 - 13:19
Ying De Jong:
Wat ben jij raar zeg :S
Grapje ^^ Was het leuk, ik weet natuurlijk niet hoe het allemaal is gegaan, ........ of toch wel *hihi* Ja duh, ik was erbij, maar nu even ''zakkelijk'' *hihi*
Okee, uhm, wassie zacht ?
Dat weet ik weer niet, naja, slaapse :D
xxxxxxxxxxxxxxxx Ying -
13 Juli 2009 - 13:38
Ying De Jong:
ZAKELIJK !!!!!!!!!!! -
13 Juli 2009 - 15:19
Maudy Rozemeijer:
Hoi Mei-Yi en familie,
ik kreeg deze site van betty boon, wat erg leuk om te lezen wat je allemaal gedaan hebt ! Noortje is nu zwemmen maar ik zal haar dit straks ook allemaal laten zien en haar een berichtje laten maken. Nog heel veel plezier allemaal, Liefs Maudy -
13 Juli 2009 - 17:42
Tante Marja:
Hoi Mei Yi
Wat een luxe zeg elke ochtend een buffet met allemaal lekkere dingen.
Ik vind het wel jammer dat ik er niet bij kan zijn.Wij eten hier wel bruine boterhammen met kaas.
Wat een leuke foto met de panda.Wel spannend allemaal hoor.
Ik vind het erg leuk om jullie zo te kunnen volgen.
Geniet er maar lekker van en de groetjes aan iedereen.
Groetjes uit de Velserbroek
13 Juli 2009 - 19:47
Opa En Oma:
Mei yi wat een mooi verslag,een hele mooie Panda kuffel te mogen ontvangen, zoals je zegt van zo lieven gids,dat is wel heel fijn.We mogen uit het alles wat je ons schrijft opmerken, dat jullie van alles genieten.Met genoegen zien wij uit naar het volgende verslag.Wij willen noch even vertellen, datwegoed zorgen voor de cavias,de goudvissen en de schildpad Wij gaan eindigen met dit verslag met groetjes van Opa en Oma veel kusjes.