12 juli Zondag Met het vliegtuig naar Chengdu - Reisverslag uit Peking, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu 12 juli Zondag Met het vliegtuig naar Chengdu - Reisverslag uit Peking, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu

12 juli Zondag Met het vliegtuig naar Chengdu

Door: Mei Yi

Blijf op de hoogte en volg Mei Yi

12 Juli 2009 | China, Peking

Vandaag moesten we 7 uur op ontbijten. En naar het vliegtuig. Want vandaag gaan we naar chengdu. We hoeften maar 2,5 uur in het vliegtuig te zitten. We kwamen gauw aan in Chengdu. Het hotel is hier erg luxe. Alleen bij de Red latern hoeften we niet te betalen voor internet. Maar hier wel. Het maakt niet zoveel uit. Maar het lukte niet. Maar ja ik ga verder met mijn verhaal. Toen we aankwamen gingen we de koffers uitpakken. En daarna gingen we in het hotel eten. Het was best wel lekker. We gingen toen even kijken wat er allemaal om ons heen was. En daarna gingen we weer naar het hotel. Nog even gezellig doen en slapen. Bye Bye.

• 13 Juli 2009 - 17:54

Noortje:

Hoi mei yi ik mis je.
    Het is zo saai.
    Ik ging zaterdag 2 julie
    Op zomer kamp van scouting.Het was erg leuk.Ik vertel de rest als je terug bent van China.

Mei Yi

Ik heet Mei yi en ik ben 12 jaar. En ik zit in groep 8 en na de vakantie ga ik naar de middelbare school. Ik ben geboren in china, waar ik deze zomer weer heen ga. Ik ben geadopteerd en woon in ijmuiden.

Actief sinds 29 April 2009