Chinese Wall
Blijf op de hoogte en volg Mei Yi
10 Augustus 2012 | China, Beijing
10 Augustus 2012 - 17:09
Tineke En Rian:
wat een geweldig uitzicht moeten jullie gehad hebben vanaf de Chinese Muur. Geweldig, we zijn gewoon jalours op jullie. Ik denk dat je het wachten in de rij niet zo erg hebt gevonden als je op de Muur kan en mag lopen. Da kunnen toch niet veel mensen zeggen dat ze dat gedaan hebben.
Groetjes van Tineke en Rian -
10 Augustus 2012 - 18:08
Lia (fam. Kramer):
Hoi Mei Yi,
Jullie hebben vandaag zo te lezen een vermoeiend dagje achter de rug, maar 't zal al dat wachten vast wel waard zijn geweest. De andere plaatsen waar je op de muur kunt zijn een stuk minder druk, maar wel weer wat verder weg. Jullie hebben best een aardig stukkie op de muur gelopen zeg. Rust maar lekker uit na al die arbeid.
Doei -
10 Augustus 2012 - 21:28
Opa En Oma.:
Mei yi jullie hebben vandaag weer heel wat gezien maar wel een vermoeiende dag,
daar wij in Lisse waren was het leuk om jullie te zien en het een en ander te horen,
hoe jullie het maken in China. Ook de Foto"s vanaf de Chinese Muur zijn Mooie en
indrukwekend.Wij zien weer uit naar het volgende Reisverslag.
Groetjes Opa en Oma. -
10 Augustus 2012 - 23:15
Marja En Sander:
Hallo Mei Yi,
Een beetje laat het is nu bij ons 11.15 mmar we hebben de hockeywedstrijd gekeken van
Nederland was best wel spannend maar ze hebben Goud gewonnen.
Wat hebben jullie weer een prachtige dag achter de rug.Ook bij mij kwam alles weer boven.
De kabelbaan vond ik toen ook heel eng.Bij ons was het toen verschrikkelijk koud en jij staat
in je hemdje op de Chinese Muur.
Wij wensen jullie nog een rustige dag toe voordat jullie weer terug naar Nederland gaan.
Groetjes van ons en tot het volgende berichtje. -
10 Augustus 2012 - 23:16
Chrisje:
Hoi Mei Yi,
Ik hoefde het verslag eigenlijk niet te lezen, want we hadden alles al gehoord via het videogesprek. Ik vond het wel even leuk om zo met jullie te praten.
Maar jullie hebben ook vandaag weer een drukke dag gehad. Ben benieuwd wat jullie morgen op het programma hebben staan.
Groetjes uit Lisse -
11 Augustus 2012 - 13:45
Sanne:
COOL!!!!!!
meer heb ik niet meer te zeggen :P
Doei !!!!!!!! en kom snel weer thuis sgattie (L)
love you!!
Ps. dit is een rare reactie -
11 Augustus 2012 - 13:45
Sanne:
COOL!!!!!!
meer heb ik niet meer te zeggen :P
Doei !!!!!!!! en kom snel weer thuis sgattie (L)
love you!!
Ps. dit is een rare reactie