Chinese Wall - Reisverslag uit Beijing, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu Chinese Wall - Reisverslag uit Beijing, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu

Chinese Wall

Blijf op de hoogte en volg Mei Yi

10 Augustus 2012 | China, Beijing

Vandaag gingen we naar de Chinese muur, wat nogal een heel gedoe was om daar te komen. Eerst gingen we met de metro naar het bus station, op het metro station was het enorm druk. Toen we de metro uitkwamen, liepen we eerst de verkeerde kant op. Veel mensen wezen ons de weg, uiteindelijk kwamen we op een parkeerplaats waar alle bussen stonden, ook hier was het enorm druk. Na een lange tijd zaten we eindelijk in de bus, een uur later mochten we uitstappen op de plek, Badaling. Toen kochten we de kaartjes voor de Chinese Muur en een retour voor de kabelbaan. Toen we bij de kabelbaan aankwamen, kwamen we een lange rij tegemoet. Gelukkig schoot het wel op en zaten we er binnen 10 minuten in. Eerst vond ik het best wel spannend, maar toen ik er in zat vond ik het supergaaf. Toen we boven waren, gingen we de muur op. We hebben best een flink stuk gelopen, natuurlijk niet de hele 8.000 kilometer... Want dat is wel erg ver! Er waren best stijle plekken, waar geen trappen waren en dat was best wel eng. Op de muur hebben we nog wat drinken gekocht en hebben we nog een steentje meegenomen als herinnering. Nadat we 2 en een half uur op de muur hebben gelopen, gingen we rond half 4 weer terug naar de kabelbaan en alweer mochten we in een lange rij staan. Beneden zijn we nog langs de kraampjes gelopen en hebben we wat chips en drinken gekocht. Daarna liepen we weer terug naar de parkeerplaats waar de bussen stonden te wachten en alweer een lange rij. Al gauw hadden we een plekje in de bus en een uur later stapten we uit en liepen naar het metro station. Daarna gingen we lekker uitrusten en hebben we hier in de Red Latern gegeten. Dit was een drukke dag met lange rijen... Echt een vol progamma!

• 10 Augustus 2012 - 17:09

Tineke En Rian:

wat een geweldig uitzicht moeten jullie gehad hebben vanaf de Chinese Muur. Geweldig, we zijn gewoon jalours op jullie. Ik denk dat je het wachten in de rij niet zo erg hebt gevonden als je op de Muur kan en mag lopen. Da kunnen toch niet veel mensen zeggen dat ze dat gedaan hebben.

Groetjes van Tineke en Rian

• 10 Augustus 2012 - 18:08

Lia (fam. Kramer):

Hoi Mei Yi,

Jullie hebben vandaag zo te lezen een vermoeiend dagje achter de rug, maar 't zal al dat wachten vast wel waard zijn geweest. De andere plaatsen waar je op de muur kunt zijn een stuk minder druk, maar wel weer wat verder weg. Jullie hebben best een aardig stukkie op de muur gelopen zeg. Rust maar lekker uit na al die arbeid.

Doei

• 10 Augustus 2012 - 21:28

Opa En Oma.:

Mei yi jullie hebben vandaag weer heel wat gezien maar wel een vermoeiende dag,
    daar wij in Lisse waren was het leuk om jullie te zien en het een en ander te horen,
    hoe jullie het maken in China. Ook de Foto"s vanaf de Chinese Muur zijn Mooie en
    indrukwekend.Wij zien weer uit naar het volgende Reisverslag.

Groetjes Opa en Oma.

• 10 Augustus 2012 - 23:15

Marja En Sander:

Hallo Mei Yi,

Een beetje laat het is nu bij ons 11.15 mmar we hebben de hockeywedstrijd gekeken van
    Nederland was best wel spannend maar ze hebben Goud gewonnen.
    Wat hebben jullie weer een prachtige dag achter de rug.Ook bij mij kwam alles weer boven.
    De kabelbaan vond ik toen ook heel eng.Bij ons was het toen verschrikkelijk koud en jij staat
    in je hemdje op de Chinese Muur.
    Wij wensen jullie nog een rustige dag toe voordat jullie weer terug naar Nederland gaan.
    Groetjes van ons en tot het volgende berichtje.

• 10 Augustus 2012 - 23:16

Chrisje:

Hoi Mei Yi,

Ik hoefde het verslag eigenlijk niet te lezen, want we hadden alles al gehoord via het videogesprek. Ik vond het wel even leuk om zo met jullie te praten.
    Maar jullie hebben ook vandaag weer een drukke dag gehad. Ben benieuwd wat jullie morgen op het programma hebben staan.

Groetjes uit Lisse

• 11 Augustus 2012 - 13:45

Sanne:

COOL!!!!!!
    meer heb ik niet meer te zeggen :P

Doei !!!!!!!! en kom snel weer thuis sgattie (L)

love you!!

Ps. dit is een rare reactie

• 11 Augustus 2012 - 13:45

Sanne:

COOL!!!!!!
    meer heb ik niet meer te zeggen :P

Doei !!!!!!!! en kom snel weer thuis sgattie (L)

love you!!

Ps. dit is een rare reactie