Zijdemarkt en het Beihai park
Blijf op de hoogte en volg Mei Yi
07 Augustus 2012 | China, Beijing
Annette en Xian: Chrisje, waar blijven je reactie's?
07 Augustus 2012 - 17:40
Chrisje:
Ja, ja hier ben ik met mijn reactie. Is dit soms het park waar ik het eerder over had? Het schijnt het enige groen te zijn in Beijing. Goed dat je de schoen hebt kunnen omruilen. Dat ziet er vast beter uit en ach wat maakt het uit, dat ze nep zijn.
Ying weet meteen wat haar talenten zijn.
En wat goed dat papa nu ook een souvenir heeft!!!
Tot de volgende keer.
Groetjes, Christina -
07 Augustus 2012 - 18:16
Tineke En Rian:
jullie blijven kopen. Het vliegtuig komt straks niet meer van de grond. Papa heeft zeker een Citroen H busje gekocht.
Groetjes Tineke en Rian -
07 Augustus 2012 - 19:46
Marja En Sander:
Hoi Mei Yi
Gelukkig voor je dat je je All Stars kon ruilen.Voor jou gevoel natuurlijk beter.
Leuk voor pappa dat hij nu eindelijk iets leuks heeft gevonden.Hoe is het met mamma heeft zij
ook al iets leuks gevonden of is zij alleen maar aan het afdingen?
Kopen jullie ook nog een extra koffer voor alle cadeautjes?
Tot je volgende berichtje groetjes van ons uit Holten. -
07 Augustus 2012 - 20:34
Lia (fam. Kramer) :
Hoi Mei Yi,
Ik dacht al wel dat je terug wilde gaan met die All Stars. 'T zat je toch niet lekker, hè? Als je zelf weet dat er iets aan mankeert, dan denk je toch dat een ander dat ook wel zal opvallen, ook al is dat meestal niet zo. Maar je hebt gelijk, twee dezelfde schoenen is toch altijd beter.
Inderdaad jammer dat je geen foto's kunt plaatsen van 't Beihai park. Heb je niet een foto genomen van al die kraanvogeltjes in de boom? Wat knap dat Ying dat zo goed kan, kraanvogeltjes vouwen.
Jullie zijn echte shopaholics, maar heeft je moeder eigenlijk al iets leuks gekocht?
Groetjes en nog veel plezier vandaag.
07 Augustus 2012 - 22:25
Opa En Oma.:
Mei yi jullie hebben weer en Fijne dag gehad en weer veel gezien
en leuke dingen gekocht, ook de Foto's zijn mooi Nu je hoeft verlopig geen
Nagellak te kopen. We zien weer uit naar het volgende Reisverslag.
Groetjes Opa en Oma -
08 Augustus 2012 - 17:02
Sanne:
heey mei yitje!!!!
gellukig kon je de all stars nog inruilen. ( helaas voor 2 neperts :P )
Leuke nagellak potjes trouwens, vooral die blauwe vind ik heel leuk!!!
Ik mis je en ik hoop dat je snel weer thuis komt!!!!