Vandaag weer beter ... - Reisverslag uit Beijing, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu Vandaag weer beter ... - Reisverslag uit Beijing, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu

Vandaag weer beter ...

Blijf op de hoogte en volg Mei Yi

01 Augustus 2012 | China, Beijing

Vandaag weer beter weer en mijn hoofdpijn is ook afgezakt. 's Morgens hadden we een hevige regenbui, maar na een tijdje werd het wat beter. We gingen na het lekkere ontbijt naar de winkelstraat waar we 3 jaar terug ook hebben gelopen. Ying heeft daar een mooie gitaar gekocht, waar ze erg blij mee is. Hij was maar 260 yuan, ongeveer 30,-, inclusief 2 verschillende soorten plectrums, met een houder die je eventueel op de gitaar zou kunnen plakken en een hoes (niet zulke goede kwaliteit, omdat de hoes nogal dun is!) en OOK nog een nieuwe snaar A. En dat allemaal voor 30 euro... Rond half 5 gingen we naar de Mac Donalds, het was wel een eindje lopen, we hadden verwacht dat het dichterbij zou zijn. Het was wel ontzettend goedkoop!! Als morgen het weer een beetje mooi is en het niet regent, gaan we een bezoekje brengen aan het zomerpaleis.

P.S. Gui Mei heeft ook een weblog aangemaakt en zou het ook erg leuk als jullie haar verslagen bijhouden! guimei.waarbenjij.nu

• 01 Augustus 2012 - 17:05

11 Agustes :

Wij hebben je reisverslag gelezen en e Foto;s bekeken,

groetjes Opa en Oma.

• 01 Augustus 2012 - 17:27

Sanne:

leuke gitaar. en alweer bij de mac gegeten :P
    Hvj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xxx sanne

• 01 Augustus 2012 - 19:21

Anke En De Rest Van De Fam.:

Zo heej,jullie eten wel gezond he bij de mac?
    Wat een mooie gitaar heeft Ying gekocht en kan ze er ook al goed op spelen?
    Het was in ijmuiden een warme dag en nu onweert en regent het.
    Leuk dat jullie morgen naar het zomerpaleis gaan en wel lekker veel foto's maken he? en op de weblog zetten!
    Jullie liggen al lekker te slapen en wij hebben net de kids naar bed gebracht het is hier nu bijna half 8.
    Veelplezier morgen en hopelijk is het morgen ook bij jullie mooi weer.
    Groetjes aan iedereen daar.
    Rob,Anke,Mindel en Meike.

• 01 Augustus 2012 - 19:47

Marja En Sander:

Hoi Mei Yi,
    Gelukkig dat je hoofdpijn bijna over is.Wat heeft Ying een mooie gitaar gekocht en nu maar oefenen.
    En wat hebben jullie een leuk bed zeg.Super gaaf.
    Wij hebben vandaag eens geen regen gehad maar jullie wel morgen misschien wat beter als jullie naar het zomerpaleis gaan.Veel plezier en maak maar veel foto"s dan kunnen wij er ook van genieten.
    Leuk dat Gui Mei ook een weblog gaat maken.
    Groetjes van ons en tot het volgende berichtje.

• 01 Augustus 2012 - 20:32

Tineke En Rian:

Leuk dat jullie zo kunnen shoppen voor weinig geld. Ying kan nu dus volgend jaar meedoen met Hollands got talent.
    Leuke hotelkamers hebben jullie
    Zoeken ook het reisversalg van gui mei op doch kunnen het nog niet zo snel vinden

groetjes Tineke en Rian

• 01 Augustus 2012 - 20:34

TINEKE EN RIAN:

LEUK DAT JULLIE ZO GOEDKOOP KUNNEN SHOPPEN. NU KAN YING MEEDOEN MET HOLLAND'S GOT TALENT.

GROETJES AAN IEDEREEN

• 02 Augustus 2012 - 00:34

Lia:

Hoi Mei Yi,

Gelukkig voel je jezelf weer beter. Hopelijk wordt 't mooi weer als jullie naar 't Zomerpaleis gaan. Wat een plensbuien heb je daar in China, hè?
    Mooie gitaar van Ying en dat voor zo'n spotprijsje. Wel mooi die Chinese bedden, maar ik hoop voor Ying dat er wel een lekker matras in ligt.
    Ben benieuwd wat jullie nog meer gaan doen in Beijing. Groetjes.

• 02 Augustus 2012 - 10:02

Tineke En Rian:

fijn dat vier meiden in China zo goedkoop kunnen shoppen. ying kan volgend jaar dus mee gaan doen met Holland's Got Talent. Jullie hebben leuke hotelkamers.

Groetjes Tineke en Rian