Het visum opgehaald - Reisverslag uit IJmuiden, Nederland van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu Het visum opgehaald - Reisverslag uit IJmuiden, Nederland van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu

Het visum opgehaald

Door: Mei yi

Blijf op de hoogte en volg Mei Yi

06 Juni 2012 | Nederland, IJmuiden

Hallo allemaal,

Vandaag hebben we de visum's opgehaald. Vorige week vrijdag in de vakantie, gingen we 's morgens vroeg weg om de visum's aan te vragen. Vandaag hebben we ze dus opgehaald.

Groetjes Mei Yi

• 06 Juni 2012 - 19:51

Anke Wubs:

Wauw die hebben jullie gelukkig binnen.
    Nu alles gaan voorbereiden voor de grote reis naar China.Wij gaan jullie iedere dag volgen als jullie straks in China zijn.

• 17 Juli 2012 - 14:41

Lia (fam. Kramer):

Hoi Mei Yi,

Ik hoorde gisteren van onze Zoey dat Nique nu in China/Chengdu is (ik geloof met haar moeder, een oom en een neef).
    Ze komt 30 juli weer thuis. Nique houdt ook een reisverslag bij. Zodoende dacht ik eraan om te kijken of jullie plan om deze zomer naar China te gaan is doorgegaan. Nog een paar nachtjes slapen en dan is 't weer zover voor jullie. Ik zal jullie volgen en hoop dat alles naar wens zal verlopen. Heel veel plezier en moois toegewenst!

• 19 Juli 2012 - 20:11

Els Damen:

Hallo Meiyi,
    We gaan jullie goed volgen, willen eigenlijk graag mee, maar helaas dat kan niet, we zijn erg benieuwd naar de verslagen . Een mooie reis en de groeten van Fam. Damen.

• 22 Juli 2012 - 08:38

Noortje:

heej mei yi...
    ik wens je veel succes in China=D
    ik hoop dat je het daar leuk gaat vinden en maak een foto als je een panda zie hè?
    Xxxx. noortje your bbff:D

• 22 Juli 2012 - 15:22

Tineke En Rian:

Hallo Mei Yi,

het is bijna zover, nog 1 nachtje slapen (nou slapen ???) dan gaat het feest beginnen. We hoepn dat jullie een goede reis hebben en in met fantastische verhalen weer thuiskomen.
    Groetjes Rian en Tineke uit Voerendaal