23 juli Donderdag Naar mijn kindertehuis - Reisverslag uit Maoming, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu 23 juli Donderdag Naar mijn kindertehuis - Reisverslag uit Maoming, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu

23 juli Donderdag Naar mijn kindertehuis

Door: Mei yi

Blijf op de hoogte en volg Mei Yi

23 Juli 2009 | China, Maoming

Vandaag eerst lekker ontbijten. Daarna gingen we naar m'n kindertehuis. Ze waren erg blij om mij te zien. Ik kreeg een schelp ketting. Later kregen Ying, Xian en ook Gui mei een ketting. Later werden er nog kinderen van mijn leeftijd bijgehaald. Een meisje heet mei fu. En even mochten ze er ook bij blijven. Inmiddels is er een nieuwe directrice. Ze kenden mij niet maar toch gaf ze veel om mij. Later gingen we met m'n verzorgster naar mijn vindplaats. Ik zat voorin met de nieuwe directrice. Mijn verzorgster, Gui mei, mama Annette, nog een verzorgster ik en de nieuwe directrice zaten bij elkaar in een bus. En de rest zaten in het andere busje. Na dat we naar de vindplaats zijn geweest. Gingen we eten in een restaurant. Toen kwam ook de directrice die er werkte toen ik nog in het kindertehuis was. Die directrice zat naast mij tijdens het eten. Ik, Ying, Xian en Gui mei hadden ook nog geluksgeld gekregen van mijn verzorgster. Later namen we afscheid en zeiden ze dat ik altijd welkom zal zijn. En toen ging ik weer met het andere busje mee om naar het hotel te gaan. Later gingen we nog zwemmen. Hier kan je niet staan. En is een beetje zout water. Na ja, later bestelde we patat en kipnuggets bij KFC. En kochten we bij een supermarkt noodles, yoghurt en crackers. Erg lekker. Ik vond het een hele leuke dag vandaag. Bye. O en op de eerste foto zie je dat mijn 2 verzorgsters een ketting geven. Op de twede foto zie je het gedeelte waar ik heb gewoond. Op de derde foto zie je al die kinderen die opgehaald werden voor mij. En op de vierde foto zie je de vindplek van mij

• 23 Juli 2009 - 14:50

Tante Marja:

Lieve Mei Yi

Wat fijn voor jou dat je in het kindertehuis bent geweest.Wel erg spannend hoor en wat een mooie foto`s samen met de andere kinderen.Je kijkt ontzettend blij.
    Voor pappa en mamma is dit natuurlijk ook heel bijzonder dat jullie allebei het kindertehuis mochten bezoeken.
    Ik vind het nog steeds knap van je Mei Yi dat je alles zo mooi kunt vertellen, en dat je dit zo trouw elke dag doet.
    Wij wensen jou nog veel plezier met het zwemmen,lekker eten en slapen.
    Groetjes aan je zussen gaat het ook goed met Xian en Gui Mei .
    Lieve Groeten van Tante Marja Ome Sander Bastiaan en een poot van Boomer.

• 23 Juli 2009 - 18:30

Rob,Anke En Kids:

Wat een bijzondere dag moet het vandaag voor jou geweest zijn,om zo het kindertehuis te mogen bezoeken waar je de eerste tijd hebt gewoond en de plek waar je bent gevonden.
    En wat een leuke foto met al die kinderen,wonen zei nog in dit kindertehuis?
    Wij genieten iedere dag weer van alles wat jij opschrijft en van de foto's natuurlijk.
    Nog heel veel plezier in China en morgen gaan we weer lezen op jullie web-log.

Groetjes aan iedereen,
    Rob,Anke,Mindel en Meike.

• 24 Juli 2009 - 08:20

Els:

Hoi Mei Yi,

Wat zal dit een mooie en speciale dag geweest zijn,
    nou nog lekker zwemmen en genieten.
    Groeten Els

• 24 Juli 2009 - 12:43

Opa En Oma:

Mei yi we hebben met veel genoegen kennis genomen van jou indrukwekende reisverslag,en de mooie Foto's.Het moet voor jouw een geweldige beleving zijn geweest om kennis te mogen maken met de kinderen in het kindertehuis,een fijne ervaring voor jou.Nu we zien met genoegen weer uit naar het volgende reisverslag.Ik ga eindigen met groetjes van Opa en Oma.

• 25 Juli 2009 - 18:55

Christina:

Hallo Mei Yi,

Ook jij zult mooie herinneringen overhouden aan deze reis. Het was vast heel bijzonder om in het kindertehuis en je geboorte-omgeving te zijn geweest. Nu lig je waarschijnlijk te slapen en als je dit dan morgen leest, wil je mama dan feliciteren met haar verjaardag? Goede reis terug naar huis straks! Groeten van Christina, Leo, Sarah en Annick