22 juli Woensdag Op weg naar maoming
22 Juli 2009 - 17:28
Rob En Anke En Kids:
Hoi,
Daar zijn wij weer.
Was het leuk met de trein en kon je er een beetje goed in slapen?
Jullie boffen wel he met al die luxe 5 sterren hotels Lekker van genieten hoor.Gelukkig dat er meer mensen net als jij klein is,maar ja de meeste Chinezen zijn aan de kleine kant.
je moet maar zo denken klein maar fijn.
Vandaag, voor jullie gisteren als je het leest is Stijn ons pleegkind weer naar huis gegaan.
Het was een leuke jongen en Mindel zal hem ook best missen.
Nou tot morgen en hopelijk weer een nieuw verhaal met foto's erbij.
Groetjes,Rob,Anke,Mindel en Meike. -
22 Juli 2009 - 18:14
Tante Marja:
Hoi Mei Yi
Wat leuk om nu weer met de trein te reizen.Voor pappa natuurlijk helemaal te gek en nog wel zes uur lang.Jullie hebben bijna alle voertuigen gehad vliegtuig boot taxi bus trein het kan niet op.
Steeds meer luxere hotels het zal wennen zijn als jullie weer in Nederland zijn.
Maar geniet nog maar lekker hoor.Wat een leuke foto van het zwembad.En de foto in de trein met Gui Mei en mamma.Het is nog steeds leuk om je te kunnen volgen.
Ik zal ook wel blij zijn als jullie weer terug zijn.
Maar zover is het nog niet.
Doe pappa mamma Ying Xian en Gui Mei de groetjes van ons uit de Velserbroek en tot het volgende bericht waar ik erg benieuwd naar ben,
Dikke kus van Tante Marja
22 Juli 2009 - 19:29
Els,:
Wouw wat een reis zeg zo veel te doen en ook nog met de trein, petje af zeg, morgen wordt het een spannende dag , kijk uit naar het verslag.
Groetjes aan jullie allemaal van ons alle zes. Els