17 juli Vrijdag Over de brug - Reisverslag uit Yibin, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu 17 juli Vrijdag Over de brug - Reisverslag uit Yibin, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu

17 juli Vrijdag Over de brug

Door: Mei yi

Blijf op de hoogte en volg Mei Yi

17 Juli 2009 | China, Yibin

Nou vandaag niet zo vroeg uit bed. Maar wel nog steeds voor half 10 ontbijten. Buiten was het echt gloeiend heet. We gingen naar een brug. En op de brug was het nog heter. Gewoon niet meer normaal. Na, toen we over die brug waren gingen we in de schaduw zitten. Dat hielp niet echt. Nog wat drinken. En weer terug. We bleven maar de hele tijd in het hotel. Ik ging ook nog even soort van soesjes kopen. Hadden we gister en eergister ook gedaan. Lekker hoor. Even later gingen we weer eten bij KFC. Daarna ook nog nieuwe kleren gekocht. Weer douche met Xian. O en er lagen weer bloemen in de wc en op het bed met fruit. Nog een beetje championen soep. Tv kijken. En slapen.

• 17 Juli 2009 - 14:40

Nique Overman:

echt super leuk schat;) nog heeeeel veel plezier;) kus(K)

• 17 Juli 2009 - 17:35

Opa En Oma:

Mei yi,wij hebben weer genoten van het mooie reisverslag.Het was wel erg warm, maar je hebt toch wel een hele fijne dag gehad en ook lekker gegeten en weer nieuwe kleren gekocht, het kan niet.ik ga eindigen.Groetjes aan allen enslaap lekker.

Mei Yi

Ik heet Mei yi en ik ben 12 jaar. En ik zit in groep 8 en na de vakantie ga ik naar de middelbare school. Ik ben geboren in china, waar ik deze zomer weer heen ga. Ik ben geadopteerd en woon in ijmuiden.

Actief sinds 29 April 2009