10 juli Vrijdag De tempel - Reisverslag uit Beijing, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu 10 juli Vrijdag De tempel - Reisverslag uit Beijing, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu

10 juli Vrijdag De tempel

Door: Mei Yi

Blijf op de hoogte en volg Mei Yi

10 Juli 2009 | China, Beijing

Vandaag was het weer zo heet. We gingen eerst ontbijten. We kregen muesli, yoghurt met fruit. Het was niet heerlijk maar wel lekker. Ik kan inmiddels wel een beetje Engels. Chinees dat kon ik wel oke maar het meesten ben ik vergeten. Ik heb wel een woordje gehoort. Alleen die kon ik al helaas dus niks bij geleerd. na het ontbijt zijn we gaan kijken naar de tempel. uiteindelijk hadden we het gevonden maar toen zat hij op slot. Even op bed liggen. En naar mcdonald's want hier is de keuken nog dicht. Na mcdonald's is ook lekker. Toen gingen we naar een park in de buurt kijk maar bij de foto's dan zie je dat ik aan het sporten ben. We liepen daarna weer naar de Red latern. We hadden daar wat gegeten. En daarna hadden we nog gewinkeld. Ik had ook nog een portomonee gekocht. Nu ga ik slapen. Doei.

• 11 Juli 2009 - 06:29

Rob En Anke En Kids:

Hallo allemaal,

Tjonge die Mac Donalds is wel jullie fauvoriet he?
    Maar ja dan ga je het daarna gewoon weer afsteppen in het park.Enne wat ben jij sportief zeg Mei Yi.Mindel herkende je direct op de foto.Ze zei ook china he? Gui- Mei dr zussie he? We kijken al weer uit naar het nieuwe verslag van jullie op de web-log.
    Tot morgen en veel plezier daar en de groetjes voor iedereen.

Kus Rob,Anke,Mindel en Meike.

• 11 Juli 2009 - 10:54

Opa En Oma:

Mei yi de foto's zijn mooi, en ook je reisverslag.Wij zijn elke keer verrast wat je ons te vertellen heeft.Groetjes Opa en Oma.

Mei Yi

Ik heet Mei yi en ik ben 12 jaar. En ik zit in groep 8 en na de vakantie ga ik naar de middelbare school. Ik ben geboren in china, waar ik deze zomer weer heen ga. Ik ben geadopteerd en woon in ijmuiden.

Actief sinds 29 April 2009