9 juli Donderdag De chinese muur - Reisverslag uit Beijing, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu 9 juli Donderdag De chinese muur - Reisverslag uit Beijing, China van Mei Yi Jong - WaarBenJij.nu

9 juli Donderdag De chinese muur

Door: Mei Yi

Blijf op de hoogte en volg Mei Yi

09 Juli 2009 | China, Beijing

vandaag was het best wel warm we moesten om 6 uur aangekleed zijn. En dan naar het east yard hutong daar een lekker ontbijt en met een busje naar de chinese muur. Het was wel ver we moesten 2 uur in het busje zitten. We waren ongeveer half 10 aangekomen. We bleven daar tot 1 uur. Aan het eind zijn we nog over de markt gelopen. En Xian, Gui mei en ik hadden ook nog een waaier gekocht. Xian en Gui mei hadden ook nog een T-shirt gekocht. Toen kregen we een lunch met kip, rijst en nog wel wat dingen. Het was erg lekker. Maar Gui mei mijn zusje Xian mijn zusje Annette mijn moeder Joost mijn vader konden niet echt met stokjes eten. Maar Ying en ik konden wel natuurlijk met stokjes eten. Daarna nog lekkker op bed liggen zo ga ik nog wat eten. En dan weet ik het even niet meer hoor ik heb nu al zo veel vertelt. laten we er maar een beetje een eind aan maken. doei.

• 09 Juli 2009 - 09:00

Rob,Anke En Kids:

Haay Mei Yi en de rest,

Wat een belevenis he die chineese muur, en wat is die lang he?
    Wat goed zeg dat jullie met stokjes kunnen eten,wij kunnen dat ook niet moet je het ons maar eens leren.
    Wat geweldig dat jullie het zo naar je zin hebben.
    De waaiers hebben jullie wel nodig he met die warmte?
    Voor straks welterusten en wij gaan nu even boodschappen doen het is nu 11 uur s'morgens.
    Groetjes aan je ouders en zusjes.

Groetjes,Rob,Anke,Mindel en Meike.

• 09 Juli 2009 - 10:12

Opa En Oma:

Mei yi het is fijn om te horen dat jullie zo"genieten.de foto van de chineese muur is mooi geniet maar veel van deze vacantie.groetjes Opa en Oma.

• 09 Juli 2009 - 17:30

Tante Marja:

Hoi Mei Yi

Als ik deze foto zie krijg ik weer kriebels in mijn buik.Wat is het mooi daar he?
    Groetjes van allemaal

Dikke kus van Tante Marja